Mostres de condol

Si voleu fer-nos arribar les vostres mostres de condol, podeu fer servir els comentaris d’aquesta pàgina.

47 responses to “Mostres de condol

 1. Elisabet Ferrer 2011/01/19 a les 9:10 am

  Al llarg de la vida, es troben molt poques persones com el Quim. Bona persona al 100%, sempre cordial, sempre amb un somriure, sempre disposat a ajudar, sempre mirant de fer més fàcil el camí dels demés. Moltes gracies, Quim.

 2. Carlos Piñan 2010/12/25 a les 8:38 pm

  Joaquin y yo coincidimos en la licenciatura. Siempre tuve su apoyo y sus explicaciones a las preguntas que le hacia, cuando estudiabamos juntos. Acabada la carrera, no perdi nunca el contacto con el. Es mas, recuerdo que hace un año tenia que tomar una decision importante, se la consulté y el me dió su sabio consejo. Era una persona muy empática y razonaba con con la logica del digno matematico que era. Es una pena que una persona tan buena, inteligente, trabajadora y humilde se haya ido tan pronto. Jamas te olvidare y descansa en paz, estes donde estes.

 3. Ismael Sánchez 2010/12/15 a les 6:12 pm

  El Dr. Joaquim Font fue una de esas escasas personas de opiniones sinceras y firmes. Una persona que formaba parte del espíritu mismo de la facultad, y a la cual todos los que tuvimos el privilegio de ser sus alumnos, echaremos de menos.

  Mis más sinceras condolencias para la familia y amigos del Dr. Joaquim Font.

 4. Arnau Mir Torres 2010/11/29 a les 5:23 pm

  Va ésser professor meu i me va sorprendre el tracte afable que tenia amb nosaltres. Vagi el meu sincer condel a la familia, amics i coneguts d’en Quim Font.

 5. Fina Casasayas 2010/11/29 a les 9:48 am

  En l’univers matemàtic a en Quim l’havia conegut des de gairebé sempre.
  En els primers anys assistirem plegats a un congrés internacional. Per aquells temps d’iniciació a aquesta darrera paraula tots li teníem molt de respecte, però recordo amb tendresa que en Quim era qui la pronunciava amb més reverència.
  Més tard, només fa tres anys, varem compartir la docència de l’assignatura de Càlcul i, d’acord amb el què m’esperava, en Quim va ser un bon company. Recordo l’examen final, que el fèiem a les aules d’ordinadors doncs era un qüestionari a través del Moodle, que en Quim vigilava a l’aula IA i jo anava passant per totes les aules de l’examen: IA, IB, ID i IF. Quan vaig arribar a l’aula IA vaig veure en Quim tot enfeinat mirant la pantalla d’un ordinador i sé que li vaig dir : aprofites per treballar? Ell però em contestà : no, no, estic vigilant!. I si que ho feia: comprovava que tots els alumnes que feien l’examen estesin connectats des de els ordinadors de les aules i no des de fora. Admirable!
  El que varem compartir més de temps i de tot cor va ésser l’amistat amb l’Ana. Li agrairé sempre que el treball+amistat d’en Quim amb ella feu possible que jo gaudis de les estades de l’Ana a Bcn i … en gaudirem. Gràcies Quim.
  Després de tot però l’empremta que en Quim m’ha regalat és la tranquil·litat o pau que, solament amb la presència, transmetia.
  La pau sigui en tu.

 6. Cesc Rosselló 2010/11/29 a les 8:16 am

  M’acabo d’assabentar de la mort den Quim, i vull acompanyar en el sentiment a la seva família i amics. Sempre recordaré, de l’època de la llicenciatura i després del doctorat, el seu humor i la seva bonhomia. Em sap molt de greu.

 7. Ana i Montse 2010/11/26 a les 2:33 pm

  Els inicis dels estudis d’Etis van ser molt durs per la Secretaria. Però sempre vam comptar amb el suport i comprensió del Quim. El Quim va organitzar tot el procés administratiu d’Etis, encara ara utilitzem els documents que ell va elaborar. La seguretat que transmetia, facilitava el treball. Ets difícil d’oblidar Quim.

 8. Petia Ivanova Radeva 2010/11/24 a les 9:17 am

  Siempre me ha sorprendido la gente valiente y altruista que es capaz de poner en marcha un gran proyecto como montar una titulación universitaria. Es solo un ejemplo de lo capaz e inteligente que era Quim. Añadiendo toda su discreción y humildad, hace multiplicar su valor. En el consejo de estudios de Informática siempre ha sido la persona sabia que encontraba la solución a cualquier problema con la razón y la argumentación adecuada. Ojalá tuviera más tiempo de poder coincidir en la Universidad contigo y así aprender de ti, de tu profesionalidad y personalidad. Una gran persona, un gran compañero y un gran profesional!

 9. Algú que va coincidir amb tu aqui a baix 2010/11/23 a les 12:02 pm

  Ets de les poques persones de qui puc dir que hagi après de veritat. I no parlo pas de matemàtiques. Parlo de saber fer. Lamento la teva marxa i ho lamento especialment pels que et tenien ben aprop.

 10. David Jordà 2010/11/23 a les 10:04 am

  El Dr. Font el vaig tenir com a professor ara farà uns 16 anys. Recordo que tenia un especial sentit del humor, i sabia motivar als seus alumnes a treballar les pràctiques que demanava.
  Ara que he reprès els estudis després de tants anys, un dels fets que m’il.lusionava era tornar-lo a tenir com a professor el semestre vinent.
  El recordaré com el bon i proper professor que va ser.

 11. Un estudiant de ETIS 2010/11/22 a les 9:07 pm

  El meu condol a la familia, amics i coneguts d’en Quim Font.

 12. David Márquez 2010/11/22 a les 8:22 pm

  Jo del Quim podria recordar moltes coses, com a estudiant i com a company, i totes bones. Recordo que va ser el primer professor que em va treure a la pissarra i tot i no haver-ho fet gaire bé, em vaig sentir molt recolçat per ell (fent bromes del meu menorquí). Recordo com va compartir amb els amics del Mario el dolor per la seva pèrdua. Recordo haver-nos trobat dos estius durant les vacances, un a Lisboa i l’altre a Sant Sebastià. Podria seguir recordant moltes coses i com he dit totes donarien a entendre la gran persona que era. Aquests darrers dies he parlat amb amics meus que el vam tenir com a professor i tots i cadascun d’ells el recorden de moltes maneres, però hi ha una frase que es repeteix i que descriu com era per mi. “segurament ha estat el professor més humà que hem tingut, accessible i proper”. Una gran persona.

 13. David Altimira 2010/11/22 a les 6:26 pm

  La seva mort m´ha sobtat bastant. Desconec la causa, però segons he llegit va ser repentina.
  En qualsevol cas, com la majoria de gent ja ha dit, coincideixo en que és una gran i sentida pèrdua. Jo el vaig tenir de professor de problemes a Mecànica Analítica i recordo d´ell la gran motivació que ens transmetia a les classes. Que descansi en pau i el recordarem sempre.

 14. Olga Julià de Ferran 2010/11/22 a les 4:01 pm

  El Quim va ser per a mi un amic molt estimat i un excel•lent company.
  Em va recolzar i ajudar en tot moment quan jo era cap d’estudis i ell era el secretari del consell d’estudis; vam viure tantes anècdotes … El trobaré molt a faltar.

 15. José Manuel Corcuera 2010/11/22 a les 3:28 pm

  En mi epoca de vicedecano tuve ocasión de un trato cercano con Joaquim y aunque en los últimos años no coincidimos tengo un recuerdo muy grato, una persona comedida de amena conversación, una bellísma persona. Ahora me encuentro fuera, pero desde Olso envío un sincero pésame a todos sus familiares y amigos. Hemos perdido a una gran compañero.

 16. Eva-Marina Pérez Nueno 2010/11/22 a les 2:31 pm

  En Joaquim va obrir davant els meus ulls les portes del fabulós món de la Matemàtica Aplicada amb les assignatures d’Astronomia i Càlcul Numèric. Vaig gaudir molt a les seves classes, i, posteriorment, els seus consells van ser molt útils.

  El meu sincer condol als familiars , amics, i també als companys del ‘xalet’.

 17. Elisabet Munoz 2010/11/22 a les 12:45 pm

  En Dr. Font va ser un GRAN professor i sobretot una GRAN persona. Sempre ajudava a qui ho necessitava. El trobarem molt a faltar, mai l’oblidarem… Gràcies per les seves classes i la seva motivacio Dr. Font.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: